Gezonde tanden - een leven lang

Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Professionele tandreiniging Tandimplantaten Onze diensten Tarieven Nieuwtjes Spreekuren
 
Gezonde tanden
Gezonde tanden tot op hoge leeftijd. Met een goede verzorging en profylaxe is dat absoluut mogelijk. Daarom ontwikkelen wij voor u een individueel profylaxeconcept dat een optimale bescherming van uw tanden garandeert.

Voor gezonde tanden is gezond tandvlees nodig. “Parodontitis”, een ontsteking van het tandbed, kan tot verlies van tanden leiden en ernstige aandoeningen veroorzaken wanneer deze niet wordt behandeld. Met een individuele parodontale behandeling kan parodontitis in veel gevallen helemaal worden genezen! Een regelmatige en goede behandeling door de mondhygiëniste is daarbij erg belangrijk!

Door de moderne endodontie - een behandeling in het binnenste van de tand - kunnen natuurlijke tanden duurzaam behouden blijven. De zeer nauwkeurige en effectieve methoden van de endodontie hebben nog maar weinig te maken met de klassieke “wortelkanaalbehandeling”! Wij gebruiken hiervoor de modernste apparatuur om een trefzekere en goede behandeling te garanderen. Bij zeer gecompliceerde wortelkanaalbehandelingen wordt de hulp ingeschakeld van een gespecialiseerde tandarts

Materialen die wij voor de prothetische verzorging van uw tanden gebruiken, leveren geen bezwaren op voor de gezondheid. Met nieuwe keramische materialen kunnen prothesen met een natuurlijk uiterlijk worden gemaakt, die perfect werken en bovendien geen metaal bevatten.

Iedere tandheelkundige ingreep kan tegenwoordig accuraat en vrijwel pijnloos worden uitgevoerd. Wij lichten u uitgebreid voor over de geschikte methoden op het gebied van anesthesie.

Gezonde tandenOnze diensten

Spreekuren:

maandag 08.00u - 17.00u
dinsdag 08.00u - 17.30u
woensdag 08.00u - 17.30u (impl.)
donderdag 08.00- 17.30
vrijdag 08.00 - 12.00
 
MONDZORG ZEVENAAR   Lentemorgen 5   6903CT ZEVENAAR   Telefoon: +31 316 523633 Home