Voor uw stralende lach

Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Professionele tandreiniging Tandimplantaten Onze diensten Tarieven Nieuwtjes Spreekuren
 
Een stralende lach is het mooiste visitekaartje. Gezonde tanden zijn meer dan alleen een mooie “bijkomstigheid” in het gezicht van een mens. Ze vormen een beslissende factor voor succes, voor intermenselijk contact en voor iemands blijvende indruk.  Wij kunnen uw verkleurde tanden voorzien van composiet of porseleinen schildjes, dier zeer natuurlijk zijn en uw voortanden weer mooi en representatief maken. Ook kunnen we kleine standcorrecties toepassen. 

Om uw stralende lach te behouden, bieden wij u een professionele reiniging van uw tanden aan: een methode waarmee, zonder dat u er veel van merkt, iedere verkleuring of aanslag kan worden verwijderd - veel effectiever dan met de tandverzorging thuis. Bovendien is een regelmatige professionele tandreiniging belangrijk om tandaandoeningen te voorkomen.

De droom van witte tanden kan werkelijkheid worden, met een effectief en tandvriendelijk bleaching-procédé. Tussenruimtes tussen tanden en lelijke tandoppervlakken kunnen wij een aantrekkelijker uiterlijk geven met behulp van een flinterdun keramieklaagje, een zogenaamde ‘veneer’.
Ook bij tandvullingen of kronen bestaan er tegenwoordig zeer fraaie oplossingen, die niet van de echte tand te onderscheiden zijn.

Wij werken samen met ervaren tandtechnische specialisten:

Wij werken nauw samen met gerenommeerde tandheelkundige laboratoria op wiens kwaliteit wij volledig kunnen vertrouwen. Samen met ons team van tandtechnici beoordelen wij uw individuele situatie en ontwikkelen op basis daarvan de optimale aanpak.


de beslepen verkleurde voortand en de andere voortanden
nadat er porseleinen schildjes op de voortanden en een kroon op de rechtervoortand is geplaatst


Spreekuren:

maandag 08.00u - 17.00u
dinsdag 08.00u - 17.30u
woensdag 08.00u - 17.30u (impl.)
donderdag 08.00- 17.30
vrijdag 08.00 - 12.00
 
MONDZORG ZEVENAAR   Lentemorgen 5   6903CT ZEVENAAR   Telefoon: +31 316 523633 Home