Tanden – net zo perfect als het origineel

Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Professionele tandreiniging Tandimplantaten Eén ontbrekende tand Meerdere ontbrekende tanden Tandeloze kaak Vragen over implantaten Onze diensten Tarieven Nieuwtjes Spreekuren
 
Een van de  kernactiviteiten van onze praktijk ligt op het gebied van de tandheelkundige implantologie. Geen enkele andere vorm van tandvervanging komt zo dicht in de buurt van de natuurlijke situatie als het implantaat.
De kleine “pijler” van zuiver titanium vervangt de tandwortel en groeit stevig vast in het kaakbot. Op dit fundament kunnen kronen, bruggen en zelfs kunstgebitten worden bevestigd. Na de verzorging heeft u weer het comfort van een stevig verankerde tand. U ondervindt geen beperkingen tijdens het lachen, praten en kauwen.

Van één ontbrekende tand tot een volledig tandeloze kaak hebben wij een individuele implantaatoplossing voor u, die u een duurzaam comfort en een mooi uiterlijk geeft. En u kunt er zeker van zijn: bij de implantologie werken wij nauw samen met één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van implantaten, Dentsply Implants  ANKYLOS en Anthogyr Axiom implantaten.

Tandimplantaten
uitgebreid intake consult met de mogelijkheden

vervangen van een bovenkies door een implantaat
het resultaat
langdurig behoud van functie
Door meer dan 25 jaar ervaring met implantaten, krijgt U van ons een uiterst betrouwbaar en goed behandelvoorstel. Wij werken uitsluitend met A-merken, die ook reeds 25 jaar op de markt zijn en waar zeer veel research is gedaan  
MONDZORG ZEVENAAR   Lentemorgen 5   6903CT ZEVENAAR   Telefoon: +31 316 523633 Home